Магазин

ВИДЕО: Ермира го прифати ледениот предизвик и си истури мраз врз глава

ВИДЕО: Ермира го прифати ледениот предизвик и си истури мраз врз глава

Политичарката од партијата ДУИ, Ермира Мехмети го прифати „ледениот предизвик“.  Таа наместо студена вода, во кофата имаше коцки мраз кои си ги истури врз главата.

Мехмети ги предизвика Еди Рама, Пол Волерс и Ариан Цани.