Магазин

Видео: Експеримент Ламборџини, тој не престанува да ги срами спонзорушите

Видео: Експеримент Ламборџини, тој не престанува да ги срами спонзорушите

Познатиот шегаџија на јутјуб, Виталиј Здороветски во октмоври минатата година го сними својот најголем хит, скеч во кој пробува да утврди дали жените ги привлекуваат парите, односно што се случува кога на девојка ќе и кажеш дека имаш скап автомобил.

Ова видео досега е прегледано повеќе од 37 милиони пати.

А, сега, очигледно сметал дека има поминато доволно време за да сними уште едно видео во продолжение. И направил добра проценка бидејќи за само неколку дена видеото е прегледано повеќе од 4 милиони пати.

Овој пат тој седи на хаубата на Ламборџини и ја прашува девојката на патот. Откако го добива саканиот одговор, прашува дали и е потребен превоз, а откако таа ќе се согласи следува изненадување.