Магазин

ВИДЕО: Еве како да отворите пет пива одеднаш

ВИДЕО: Еве како да отворите пет пива одеднаш

Доколку сте повеќемина на едно место и сакате да пиете пиво, ова видео е создадено за вас.

Забавата нека започне со истовремено отворање на пет шишиња пиво одеднаш.

Погледнете…