Магазин

ВИДЕО: Еве како да отворите вино со чевел!

ВИДЕО: Еве како да отворите вино со чевел!

Ако некогаш немате отворач, а сакате да се почестите со чаша вино, не очајувајте, има  супер и лесен начин. Се’ што Ви е треба е една чевла и ѕид.

Ставете го шишето во чевлата и неколку пати удрете од ѕидот и тапата сама ќе излезе.

На здравје!