Магазин

ВИДЕО: Еве како изгледа живот во 8 квадрати!

ВИДЕО: Еве како изгледа живот во 8 квадрати!

Дали можете да замислите да живеете и да работите во цели 8 метри квадратни? Ако не можете, погледнете како оваа девојка се снаоѓа во тој простор.

Некој од шега би можел да каже дека се работи за еднособен стан.  Ако се прашувате како некој воопшто би можел да функионира во таков стан, одговорот на тоа е во паметно искористен протор.

Ако не верувате, погледнете го видеото и уверете се самите.