Спорт

ВИДЕО: Евроголот на Дејан Манасков

ВИДЕО: Евроголот на Дејан Манасков
Манасков: Хрватска не е таа истата од пред 5-6 години

Со одлична асистенција на голманот Борко Ристовски, Дејан Манасков го постигна вториот гол за македонската репрезентација во мечот против Данска.  Ристовски успеа да ја прецизно да го пронајде Манасков, кому му преостана да ја смести топката во мрежата на данскиот голман Никлас Ландин.