Магазин

ВИДЕО: Фатална грешка на водителот, го замени Л. Џексон со Фишбурн

ВИДЕО: Фатална грешка на водителот, го замени Л. Џексон со Фишбурн

Водителот на американската телевизија КТЛА направи фатална грешка кога во текот на вестите при разговор во живо со Семјуел Л. Џексон со замени со Лоренс Фишбурн.

Одговорот на Џексон во видеото.