петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Фитнес вежби инспирирани од Бионсе

Бионсе полсужи како испирација за новата фитнес програма со која што ќе ги доведете до совршенство вашите облини. Подгответе се, затоа што обликувањето на телото никогаш не било позанимливо.

bionse-paddd

Поврзани вести

Бионсе полсужи како испирација за новата фитнес програма со која што ќе ги доведете до совршенство вашите облини. Подгответе се, затоа што обликувањето на телото никогаш не било позанимливо.

Бионсе има тело на кое што секој би можел да завиди. Покрај секојдневниот тренинг, таа ги вежба и кореографиите за сопствените настапи, па така танцот доста придонесе за обликување на нејзината совршена фигура.

Погледнете ги вежбите што се инспирирани токму од оваа поп дива.

Најчитани вести