Магазин

Видео+ Фото: Дел од селфи фотографиите на Артан Груби

Видео+ Фото: Дел од селфи фотографиите на Артан Груби

Социјалните мрежи се преплавени од монтирани фотографии на шефот на кабинет на Али Ахмети, Артан Груби, за кого Методија Шаторов-Шарло е Неџат Аголи.

Креативноста на корисниците на социјалните мрежи може да се види на секој чекор.

Ова се само дел од селфи фотографиите од Груби кои се направени за него:

Артан Груби пред Јаја Пашината Џамија

10309707_1537577126476154_2078660859964342421_n

Артан Груби пред Мајка Тереза

Artan-Grubi-Majka-Tereza

Артан Груби пред Ајфеловата кула

Artan-Grubi-Pariz

Артан Груби со Неџат Аголи

Artan-Grubi-Selfie

Артан Груби и Скендербег

Artan-Grubi-Skenderbeg

Артан Груби и Али Ахмети или не?

grubi222-544x330

Но, неизоставен дел е и видеото кое некој креативец го изработил за оваа случка: