Магазин

Видео+Фото: Додека Аца Лукас настапува по Балканот, извршителите му го празнат станот

Видео+Фото: Додека Аца Лукас настапува по Балканот, извршителите му го празнат станот

Судските извршители и денеска продолжија со запленување на имотот на Аца Лукас. Денеска му бил одземен клавир од марката „Корг“. По мебелот кој му е запленет, на Лукас му е одземен и вредниот неколку стотини илјади динари инструнет за долгот од 285 илјади евра за издавање на меница без покритие.

Во текот на месецот запленетиот имот е проценет и продаден за повеќе од милион динари со што е покриен само дел од судските трошоци за повеќемесечниот процес.

plene-lukasov-klavir-foto-tv-best-1412350838-578007

plene-lukasov-klavir-foto-tv-best-1412350887-578009

plene-lukasov-klavir-foto-tv-best-1412350860-578010

plene-lukasov-klavir-foto-tv-best-1412350957-578006