Магазин

Видео+Фото: Таа има три дојки

Видео+Фото: Таа има три дојки

Жена која се претставува под уметничко име како Џасмин Трајдевил полека успева во она што го наумила. Таа сака да стане славна, а тоа и појде од рака бидејќи неодамна таа си вгради и трета дојка со помош на естетска хирургија.

Операцијата ја платила 20 илјади американски долари, а најтешко и било да најде хирург кој сакал да го изведе овој зафат. Повеќе од 50-тина хирурзи го одбиле нејзиниот предлог бидејќи со тоа би ги прекршиле етичките кодекси.

715402-ea78d126-4218-11e4-aebd-241de91fbb64

Операцијата е направена пред неколку месеци, а Џасмин вели дека третата дојка веќе почнува да ја чувствува како дел од споственото тело. Единствената разлика на третата дојка е тоа што морала да ја истетовира третатата брадавица. Таа не крие дека со помош на третата дојка сака да дојде до слава и богатство.

715657-e98aa636-4218-11e4-aebd-241de91fbb64

За операцијата штедела две години, а сите пари кои ги заработува ги вложува во своето реално шоу кое ќе се прикажува на МТВ или некоја друга медиумска куќа.

715709-e7e81a66-4218-11e4-aebd-241de91fbb64

Покрај богатството и славата, таа имала уште една цел, со операцијата сакала да им стане одбивна на мажите бидејќи повеќе не сака да излегува на состаноци иако има само 21 година. Нејзиното семејство тешко ја прифатило веста за операцијата. Нејзините мајка и сестра повеќе не сакаат да разговараат со неа, а татко и се чувствува посрамен, но на крај ја прифатил нејзината одлука.

pozeljela-je-postati-vrlo-slavna-pa-je-ugradila-trecu-dojku-400x600-20140938-20140922150150-0c00f379a75ddb12d80ffc999c93bfe7

Џесмин однеодамна дава бројни интервјуа, а на својата Фејсбук страница открива дека за неа покажал интерес продуцентот Џими Кимел.