Магазин

ВИДЕО: Фраер не се станува, фраер се раѓа!

ВИДЕО: Фраер не се станува, фраер се раѓа!

Ставот „кул сум и свесен сум за тоа“ на голем број жени им е неодолив, а ова мало момченце очигледно многу рано го има присвоено.

Непознатиот млад господин стана хит благодарејќи на заводливата насмевка со која докажа дека фраер не се станува, туку се раѓа…

Погледнете како само ја измерка дамата која сакаше да се фотографира со него, а потоа имапе урнебесна реакција.

Што да се каже, освен дека ова мало дете е потврда дека некои луѓе едноставно се раѓаат како фраери.