Магазин

ВИДЕО: Фрлање фризби на босански начин

ВИДЕО: Фрлање фризби на босански начин

Сигурни сме дека повеќето од вас знаат што е тоа фризби и како се користи, меѓутоа на овие две личности тоа не им е јасно и го користат на многу погрешен и смешен начин.

Најдобро е да погледнете и да се уверите сами.

Ovako se Bosanci dobacuju sa frizbijem by ludodobola