Магазин

Видео: Газдата на рускиот асфалт

Видео: Газдата на рускиот асфалт

Руските улици се неисцрпен извор на конфликти поради сообраќајните недоразбирања. Еве една таква прикзна со неочекуван развој на настаните.

На снимките ќе видите автомобил кој застанува на семафор, а потоа лут возач во тренерки излегува од својот автомобил и тргнува накај друго возило, потоа следува шок. Погледнете