Магазин

ВИДЕО: Генијален трик како да ги скриете гребнатините на дрвените површини

ВИДЕО: Генијален трик како да ги скриете гребнатините на дрвените површини

Веќе стекнавме навика да изнаоѓаме најразлични совети како да си ги олесните самите себе си мајсториите во домот. Најновиот е стар столарски трик – како да ја поправите оштетената дрвена површина.

Методот е толку прост што секој може да го примени.

На пример, сте го поместиле креветот или гардароберот и забележувате дека нозете на мебелот го изгребале паркетот. Се што ви треба за да го спасите паркетот е само еден орев.

Погледнете како за само неколку минути гребнатинката ќе стане речиси невидлива.