Магазин

ВИДЕО: Германска компанија произведува гориво од вода

ВИДЕО: Германска компанија произведува гориво од вода

Германска компанија поседува „чудесна“ машина која водата ја претвора во гориво.

Од компанијата велат дека со помош на инженерска инсталација можат да создадат нафтени горива, базирани на вода и јаглерод диоксид.

Погледнете…