Магазин

ВИДЕО: Ги излуде мажите со овој танц!

ВИДЕО: Ги излуде мажите со овој танц!

Сексапилната пејачка Никол Шерцингер на еден концерт ги излудела мажите тверкајќи, односно мрдајќи со задникот.

Горе – доле, лево – десно, во круг…

Кој маж би останал рамнодушен на ова?!