Магазин

Видео: Ѓоковиќ во спот на пародија на песната „Call me maybe“

Видео: Ѓоковиќ во спот на пародија на песната „Call me maybe“

Познатиот светски хит “Call me maybe” доживеа и своја пародија под името “Play me maybe”.

Во главната улога на овој спорт е најдобриот тенисер во светот, Новак Ѓоковиќ.

Од некои необјасниви причини на познатиот хит на канадската пејачка Кари Реј Џепсен е направена пародија со кариерата на првиот рекет на светот.

На крајот на пародијата се појавува и самиот Ѓоковиќ кој ја прифаќа понудата на меч.