Македонија

ВИДЕО: Глетката кај скопската обиколница ужасна

ВИДЕО: Глетката кај скопската обиколница ужасна

Скопската обиколница ден по поплавите како од апокалиптично сценаро.

Како што може да се види од извештајот на ТВ Нова, голем број автомобили се уште се заглавени на патот.

Синоќешното време одзеде 16 човечки животи, од кои најмногу се од Стајковци, Сингелиќ, Смилковци и Арачиново.