вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 61

ВИДЕО: Го маѓепса сопругот за време на свадбениот танц

Погледнете како оваа невестаа го маѓепса сопругот за време на свадбениот танц. Ако стапувате во брак со магионичар, тогаш не треба да очекувате вообичаен свадебн танц на некоја позната љубовна песна.

go-magepsa-soprugot

Последни вести

Погледнете како оваа невестаа го маѓепса сопругот за време на свадбениот танц. Ако стапувате во брак со магионичар, тогаш не треба да очекувате вообичаен свадбен танц на некоја позната љубовна песна.

Наместо тоа, треба да очекувате таа да го маѓепса сопругот и да направи тој да лебди во воздухот. Токму ова се случи на оваа мошне интересна свадба.

Свадбениот танц претставува вистински проблем за двојките што незнаат да танцуваат. Но наместо вообичаеното вртење во круг три до четири минути, магионичарот Џастин Вилман и неговата сопруга одлучија да направат нешто единствено. Видеото стана навистина популарно на интернет со повеќе од 3 милиони прегледи, кои постојано се множат.

Погледнете го видеото:

Најчитани вести