Балкан

ВИДЕО: Го спасија од давење во Сава во последен момент

ВИДЕО: Го спасија од давење во Сава во последен момент

На оваа неверојатна видео снимка се гледа како неколкумина во последен момент спасуваат човек од водите на реката Сава во БиХ.

Тие го забележаа во последен момент и го извлекоа на безбедно.