Магазин

Видео: Го удри струја додека пееше на дрво

Лукас Алвеш, фан на пејач Бруно Марс, го удрило струја додека го имитирал популарниот пејач.

Тој качен на дрво, со метла во раце која што му служела за микрофон, имитирајќи го Бруно Марс Едно време доживеа несреќа. МАвтајќи со метлата на сите страни, ја допрел жицата низ која минува висок напон на електрична енергија. Иако работата не е за смеење, сепак ова видео ќе ве насмее до солзи…