Магазин

ВИДЕО: Го удрија три автомобили и преживеа

ВИДЕО: Го удрија три автомобили и преживеа

На оваа видео снимка можете да забележите како маж од Кина преживува удар од три возила едно подруго.

Кинезот Ли имал неверојатно голема среќа, бидејќи од трите удари тој поминал само со неколку скршеници.

Погледнете…