Магазин

ВИДЕО: Гол љубовник бега од нервозниот сопруг

ВИДЕО: Гол љубовник бега од нервозниот сопруг

Оваа видео снимка покажува дека не е воопшто лесно да си нечиј љубовник…

Еден случаен минувач со својата камера успеал да сними како нервозен маж го брка голиот љубовник на својата сопруга. Очигледно тој претходно наишол на непријатна глетка…