Балкан

ВИДЕО: Голубовиќ: Пукавме во 5-6 лица за викенд!

ВИДЕО: Голубовиќ: Пукавме во 5-6 лица за викенд!

Познатиот Србин, Кристијан Голубовиќ, при едно гостување во емисија даде шокантно признание, велејќи дека на почетокот со својата екипа, пукале во 5-6 лица за викенд.

– Знаете она, што ме гледаш така…потоа ќе пукнеш, ќе го погодиш во нога, и по пет шест дена ќе седнете заедно, но мора да има почит и страв кон тебе, објасни Голубовиќ.

Во емисијата Голубовиќ зборуваше за убиствата кои ја одбележаа минатата деценија, како и за начинот на кој криминалците успеваат да ги сокријат тие тајни.