Македонија

ВИДЕО: Господ ме црпна од нивите и ме прати да ја средам Македонија

ВИДЕО: Господ ме црпна од нивите и ме прати да ја средам Македонија

Лидерот на СДСМ Зоран Заев во своето гостување во локална охридска телевизија рече дека Господ го црпнал од нивите во струмичко и го пратил во Македонија.

-Јас сум човек од село, од село Муртино, струмичко. Пред некои 20 години работев по полето. Најверојатно Господ не ме црпна таму од нивите и ме донесе овде, за така низ вода да ме пушти, вели Заев.