Македонија

ВИДЕО: Гостувањето на Груевски во вестите на Сител во целост

ВИДЕО: Гостувањето на Груевски во вестите на Сител во целост

Кумановската криза, политичката криза, денешната „бомба“ на Зоран Заев… Ова се темите на кои денес во вестите на телевизија Сител говореше претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски.

Погледнете го во целост разговорот со премиерот во приложеното видео.