Магазин

ВИДЕО: Град ги изненади капачите на плажа!

ВИДЕО: Град ги изненади капачите на плажа!

Капачите уживале на плажата, а температурата била 37 степени. Меѓутоа, наеднаш започнало да дува силен ветер и започнало силно невреме пропратено со град со големина на топка за голф.

Погледнете…