Балкан

ВИДЕО: Град со големина на орев во Ниш!

ВИДЕО: Град со големина на орев во Ниш!

Граѓаните на Ниш мораа празникот да го поминат дома бидејќи нивниот град вчера беше зафатен од силно невреме пропратено со град со големина на орев.