понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Видео: Гради, што да правите со нив

boximage

Последни вести

Тие се убави, округли, секси, нежни и меки…Меѓутоа, често мажите не знаат кој потег треба да го направат со нивните гради, за тоа на жената да и се допадне

Прва лекција

Голем број на мажи грешат во една основна работа: кој е најчувствителниот дел од градите?

Мажите главно м ислат дека брадавиците се најсензитивниот дел на градите, но вистината е дека всушност пределот околу брадавиците е ерогената зона.

Тактика

Различни се техниките за допирање на градите. Слободно користете ја целата дланка, масирајте ги, бакнувајте… Кога таа ќе се возбуди, поминете на брадавиците, нежно грицкајте ги, но претходно бидете сигурни дека таа тоа го сака.

Меѓутоа…

Важно е да се знае дека чувствителноста на овој дел од телото се менува, поготово за време на менструација, кога жената користи пилули за контрацепција или кога е бремена.

Видеото можете да го погледнете тука

Најчитани вести