Магазин

ВИДЕО: Гром удира во близина на плажа

ВИДЕО: Гром удира во близина на плажа

Видео снимка на која се гледа како гром удира на една плажа во Соединетите Американски Држави се појави на ЈуТјуб.

Од ова видео буквално ќе ви смрзне крвта.

Погледнете…