Македонија

ВИДЕО: Херој: Со својот автобус спасил 70 луѓе од невремето кај обиколницата

ВИДЕО: Херој: Со својот автобус спасил 70 луѓе од невремето кај обиколницата

Возач на автобус, е храбриот херој Мујовиќ кој во саботата за време на страшното невреме успеа да спаси околу 70 луѓе.

Како што вели тој, кога видел дека луѓето се во неволја ги отворил вратите на автобусот за да можат да влезат и да се спасат, по што ги превезол на сигурно.

Ова е неговата приказна од саботната вечер.