Магазин

ВИДЕО: Хитлер е жив, живее во Косовска Митровица!

ВИДЕО: Хитлер е жив, живее во Косовска Митровица!

Педесет и петгодишниот Емин Џиновиќ, кој живее во Косовска Митровица е вистинска копија на нацистичкиот лидер Адолф Хитлер.

Погледнете…

ФОТО/ВИДЕО: Засе.мк