сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: „Хотел Калифорнија“ во еднa сосема поинаква верзија

Ова видео можеби некои од вас ќе ве потсети и на песната „Хотел Македонија“ од Игор Џамбазов. Станува збор за преработка на „Hotel California“ од групата Eagles.

hotel_california_cubanos_acapella_featured

Последни вести

Ова видео можеби некои од вас ќе ве потсети и на песната „Хотел Македонија“ од Игор Џамбазов. Станува збор за преработка на „Hotel California“ од групата Eagles.

Музичката група целата песна ја изведува  а-капела верзија, односно без музички инструменти, но нема ниту да забележите дека фалат инструменти, затоа што тие успеваат сето тоа да го изведат само со своите вокални способности.

Погледнете го видеото и проценете сами за што се работи.

Најчитани вести