Магазин

ВИДЕО: Храбра девојка нурка во инвалидска количка

ВИДЕО: Храбра девојка нурка во инвалидска количка

Сју Остин е девојката која се осмели да направи нешто, што многумина од нас не би го направиле, и тоа во инвалидска количка.

Таа не сака другите да ја сожалуваат и не прифаќа никакви ограничувања, а нејзиниот пример јасно покажува дека не смееме да дозволиме другите да создаваат слика за нас и дека можеме да доживееме големо ослободување ако самите ја раскажеме својата приказна.