Магазин

ВИДЕО: Храброст или лудост?

ВИДЕО: Храброст или лудост?

Одењето по  жица или високи згради за многумина е застрашувачко, но за овие ловци на адреналинот од Франција е само обична прошетка.

Нивниот најнов подвиг остави многумина без зборови, за некои тоа е храброст, а за други лудост и коцкање со животот.

Тие летнаа со два балони, а потоа, со помош на јаже си се шетаа „горе на небото“. Но, и тие не се до толку луди, па носеа падобрани и лудо се забавуваа.