Магазин

ВИДЕО: Хрчак јаде минијатурна пица

ВИДЕО: Хрчак јаде минијатурна пица

Иако не му треба ниту вилушка ниту чашка, хрчакот на видео снимката ја јаде својата минијатурна пица.

Залче по залче хрчакот ужива во својот оброк, додека нашите срца се топат како моцарела.