ТОП,Македонија

ВИДЕО: Хулиганите на СДСМ и СОРОС ја демолираа канцеларијата на Иванов

ВИДЕО: Хулиганите на СДСМ и СОРОС ја демолираа канцеларијата на Иванов

Хулиганите на СДСМ и СОРОС вечерва ја демолираа народната канцеларија на претседателот Иванов.

Во насилните демонстрации кои вечерва се случуваат на стар Рекорд,Народната канцеларија на Претседателот на Република Македонија е целосно демолирана.

Насилните демонстранти прво се обиделе да се упатат кон седиштето на ВМРО-ДПМНЕ, но откако не успеале потоа повторно се  вратиле пред канцеларијата на Иванов, каде повеќе не бил присутен полицискиот кордон.

Во насилните протести е повреден и Наќе Батев, уредник на фотографија во весникот Вечер.

Инаку, хулиганите на СДСМ и СОРОС во вчерашните протести пред седиштето на ВМРО – ДПМНЕ го демолираа и хотелот Плаза.