Магазин

ВИДЕО: Хуман гест кој ќе ви го стопи срцето

ВИДЕО: Хуман гест кој ќе ви го стопи срцето

Хуманиот гест на човекот од оваа видео снимка која го обиколи светот никого не остави рамнодушен.

Човекот се возел во метрото, кога забележал бездомник кој носел само пантолони.

Тој станал, ја соблекол својата блуза и му ја дал на бездомникот.

 

Погледнете…