Свет

ВИДЕО: И големиот Путин попушти, заплака пред камерите

ВИДЕО: И големиот Путин попушти, заплака пред камерите

Рускиот претседател Владимир Путин заплака за време на интонирањето на химната на аеродромот во Монголија.

Путин бил на петчасовна посета на земјата, при што тамошните сакале да покажат дека се пријателски настроени кон својот голем сосед Русија.

Или емоциите го совладале моќниот играч на светската политичка сцена, или пак само сака да го одвлече вниманието на јавноста.