Магазин

ВИДЕО: И ја одземале возачката, па си купи Барби џип

ВИДЕО: И ја одземале возачката, па си купи Барби џип

На 20 годишната Тари Монро одземена и е возачката дозвола откако била фатен како вози под дејство на алкохол. Но, таа и понатаму вози.

Студентката од Тексас останала без дозвола, но како што сама да изјави не сака да се вози наоколу со велосипед или автобус.

Таа преку интернет купи “нов автомобил“, вреден 60 долари. Да, Тара до својот факултет се вози во играчка- Барби џип.