Магазин

ВИДЕО: И ова го има во Скопје

ВИДЕО: И ова го има во Скопје

Честопати на улиците во Скопје може да се сретнат стари моторцикли од марката „Томос“, кои напред имаат товарен дел, а најчесто ги возат жителите на населбата Шутка и со нив собираат стара хартија или пластика.

Но, ова момче навистина заслужува честитки за тоа со каква умешност го управува со својот „Томос“.

Со својата акробација едноставно предизвикува восхит.

Видеото го снимил…