Магазин

ВИДЕО: Ибрахимовиќ од фудбал одмара со – фудбал!

ВИДЕО: Ибрахимовиќ од фудбал одмара со – фудбал!

Светски познатиот фудбалер Златан Ибрахимовиќ во моментов е во Венеција на одмор, но судејќи по она што го објавува на социјалните мрежи не одмара.

Тој ги почести своите обожаватели со едно видео на кое се гледа дека познатиот Иба од фудбалот одмара со – повеќе фудбал!

Making soccer look easy at Venice beach #swedenvsfrance

A video posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on