Македонија

ВИДЕО: Илјадници граѓани од Аеродром се упатија кон Собрание

ВИДЕО: Илјадници граѓани од Аеродром се упатија кон Собрание

Граѓани од скопската населба Аеродром во голем број се движат кон Собранието на Република Македонија за да ја дадат својата поддршка на собирот кој вечерва го организира ГДОМ.

Тие ќе кажат ДА за избори на 5. јуни и НЕ за деструктивната политика на Зоран Заев и СДСМ.