Магазин

ВИДЕО: Има речиси 300 килограми и ангелски глас!

ВИДЕО: Има речиси 300 килограми и ангелски глас!

Зошто луѓето сакаат да и се смеат на туѓата несреќа?

Џастин Вилијамсон е можеби најтешкиот тинејџер во Америка. Има речиси 300 килограми и поради тоа секогаш се чувствувал осамен и отфрлен од општеството. Кога наполнил 13 години, почнал да пее. Кога ќе чуете како го пее класикот, песната „Амејзинг греј“ ќе се наежите.