Магазин

ВИДЕО: Има седум години и пее песна од Френк Синатра

ВИДЕО: Има седум години и пее песна од Френк Синатра

Седумгодишната Ангелина Јордан ги воодушеви сите со изведбата на песната „Fly me to the moon“.

Иако е навистина тешко да се пејат хитовите на Френк Синатра, симпатичнат Ангелина, која има само седум години навистина наравила одлична  работа и дала се од себе со својата изведба.

Погледнете…