Магазин

ВИДЕО: Имате состанок со Даниел Кајмаковски, еве што не смеете да правите

ВИДЕО: Имате состанок со Даниел Кајмаковски, еве што не смеете да правите

Доколку некогаш имате прилика да имате состанок со ѕвездата на балканскиот Х Фактор, Даниел Кајмаковски има неколку работи кои едноставно не треба ниту да помислите да ги направите, ако сакате втор состанок.

Водителката Уна Сениќ и Даниел глумат во кратко комично видео за тоа како изгледа еден нивен состанок .

Видеото може да го погледнете тука.