Магазин

ВИДЕО: Индиец го лаже татко си дека забременил малолетничка

ВИДЕО: Индиец го лаже татко си дека забременил малолетничка

Дваесетгодишниот Индиец Пратек Верма заклучил дека ќе биде добро да го излаже татко си дека неговата девојка е брмена, но шегата тргнала на лошо.

Неговиот татко збеснал и започнал да го тепа.

Иако ситуацијата е прилично непријатна, бидејќи таткото во состојба на бес станал агресивен, сепак Индиецот одлучил снимката да ја објави на „јутуб“.

Пратек му се извинил на неговиот татко што го вознемирил.