петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Интересни празнични декорации со салфети

easter table setting

easter table setting

Поврзани вести

Направете ги празничните денови уште поубави и поинтересни како за децата, така и за себе и направете интересни украси од салфети. Разните облици и фигури ќе направат и годинава вашата велигденска трпеза да биде уникатна.

Еве неколку видеа што може да ви послужат како инспирација:

Најчитани вести