Магазин

ВИДЕО: Исто како велосипед, а не е велосипед… Што е ова?

ВИДЕО: Исто како велосипед, а не е велосипед… Што е ова?

Дали би сакале да ослабите или да се занимавате со некоја физичка активност, но работата или обврските тоа не ви го дозволуваат? За некои ова е само изговор…

Полувелосипедот се појави минатата година и одушеви многумина.

Ова е всушност велиспед што се вози во стоечка положба. Има големо тркало напред и две мали тркала позади, но е дизајниран така што возачот има можност да маневрира и има многу подобар баланс. Исто така, на него можат да се возат две лица, а ако сакате да се одморите лесно се склопува и има можност да го туркате како количка. Погледнете за што се работи…